Personvern

 Personvern policy  

Asheim Datapartner og personopplysninger
Asheim Datapartner følger de samme retningslinjer som vår distributør Tech Data Norge. De følger nedenfor.  Personvern og Individuell forespørsel om informasjon (GDPR)Tech Data har eget område for Individuell forespørsel om informasjon. Ta kontakt for mer opplysninger. Behandling av personopplysninger og personvern policy
Tech Data legger stor vekt på behandling av dine personopplysninger på en måte som er i samsvar med eksisterende garantier for beskyttelse av personvernet ditt. For å få tilgang til forhandleravsnittet på nettstedet vårt, er det imidlertid nødvendig å samle inn noe informasjon slik at vi kan være til tjeneste for deg. Derfor må du lese informasjonen nedenfor nøye. 

1. Personvernspolitikk 
Vi forsøker å tilpasse våre produkttilbud og tjenester så godt som mulig for dine spesifikke behov. Jo bedre vi kjenner deg, desto lettere blir det. Derfor spør vi av og til om dine opplysninger. Tech Data bruker en streng personvern policy i samsvar med den oppdaterte Norske lovgivningen på dette området når vi samler inn informasjon via nettstedet. Vår nettside kan inneholde hyperkoblinger til sider utenfor vår egen nettside. Tech Data er ikke ansvarlig for personvernpraksis for disse eksterne nettstedene. 

2. Hva gjør Tech Data med dataene dine? 
Dine data vil bli brukt til å identifisere deg og få tilgang til forhandleravsnittet på nettstedet vårt for å skreddersy informasjonen vi tilbyr på vår side til dine spesifikke behov, og å søke og opprettholde direkte kontakt med deg. Tech Data vil alltid behandle kun de nødvendige dataene. Vi sikrer at enhver form for behandling, uansett om det er en markedsføringskampanje eller bedrageribeskyttelse, bare behandler de dataene som er nøyaktige, tilstrekkelige, relevante og ikke overdrevne. Videre, som nevnt, er enhver behandling i samsvar med loven og er gjort på en skikkelig og forsiktig måte. 

3. Posisjon og bruk av data 
For å kunne gjenkjenne Tech Datas nettsted bruker Tech Data cookies. Disse er små filer sendt til klientens nettleser og lagret på klientens PC. I tillegg bruker vi informasjonskapsler for å samle data om besøket på nettstedet vårt. Vår programvare er utformet slik at informasjonskapslene ikke kan brukes til andre formål. Informasjonen som lagres vil lagres anonymisert av oss. 

4. Endre dataene 
Til slutt, vær oppmerksom på at hvis du vil endre informasjonen din, eller ikke vil bli kontaktet av Tech Data med informasjon om våre tjenester og produkter, kan du rapportere dette til Tech Data skriftlig 

Tech Data forbeholder seg retten til å gjennomføre denne personvernerklæringen.